Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος στην κοπή πίτας του γαλανόλευκου φάρου.

Το «παρών» του στην εκδήλωση κοπής της πίτας του «Γαλανόλευκου Φάρου» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής.

 

Η σύντομη ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ προκάλεσε αίσθηση καθώς αναφέρθηκε στους τέσσερεις άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η Ομοσπονδία στο επόμενο διάστημα. Ακόμη υποσχέθηκε ότι “η EΠΟ  θα είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών του «Γαλανόλευκου Φάρου για το καλό της Εθνικής ομάδας».

 

«Ο μεγάλος στόχος για εμάς δεν είναι απλά οι προκρίσεις. Θα πρέπει η Εθνική να βρει το σπίτι της» είπε ο κ. Γραμμένος και συνέχισε αναλύοντας όλο το πλάνο της ΕΠΟ: «Δεν πήγαμε στην ΕΠΟ για τη νομή της εξουσίας, ως διαχειριστές μίας κατάστασης που βρήκαμε. Πήγαμε για να δημιουργήσουμε. Υπάρχουν άλλοι τρεις άξονες εκτός από το προπονητήριο:

 

Η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο της χώρας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και η σύνδεση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ώστε να αξιοποιηθούν τα ταλέντα.

 

Το ζήτημα της διαιτησίας, πέρα όμως από την αρρωστημένη λογική που διακατέχει μερικούς. Αναφέρομαι στην υποβοήθηση του VAR και βεβαίως στην χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς δεν υπάρχουν πόροι, γιατί κινδυνεύει η ανάπτυξη».

ΠΗΓΗ: METROSPORT