Σε μία εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και λάμψη που προσέδιδαν η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου και οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» έκοψε την πίτα του στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Σύνδεσμος δεν έλειψε από καμία μάχη της Εθνικής ομάδας και έχει στο Μουσείο του 1600 αντικείμενα με θέμα της Εθνική, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια είχε μόνο 200», όπως είπε ο πρόεδρος Νίκος Φλέκκας που ευχήθηκε «να αποκτήσει ο «Φάρος» έναν μεγαλύτερο μουσειακό χώρο».

 

Ο Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Γεωργάκαινας κάνοντας αναφορά στο ενδεχόμενο η Εθνική να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, αφού ξεκαθάρισε ότι ο «Γαλανόλευκος Φάρος» βρίσκεται σ’ όλη την Ελλάδα τόνισε: «Η τρομπέτα του Τάσου (Κωτούλα), ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι αυτή η οποία θα μας ξεσηκώνει στην κερκίδα και ήρθε η ώρα να ακούγεται στα τσιμέντα της Τούμπας, του Κλ. Βικελίδης και του Καυτανζογλείου».

 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Ομιλος Μetromedia για την συμπαράσταση του Metropolis 95,5, της Metrosport  και του Metrosport.gr στην Εθνική και τον «Γαλανόλευκο Φάρο».

 

Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος τoy Ομίλου Παύλος Ανδρώνης που συνεχάρη τα μέλη του δ.σ. του Συνδέσμου για το έργο του και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση και στο μέλλον για το καλό της Εθνικής.

ΠΗΓΗ: METRSPORT