Ο Γαλανόλευκος Φάρος δημιούργησε δύο πολύ όμορφα βίντεο, μέσα από τα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε στις δύο αίθουσες του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά, με πάνω από 2000 εκθέματα!

Στα Χανιά βρίσκεται, εδώ και επτά χρόνια, το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος, που δημιούργησε με πολύ κέφι και μεράκι ο Γαλανόλευκος Φάρος, ο σύνδεσμος φιλάθλων της επίσημης αγαπημένης. Το μουσείο ξεκίνησε την πορεία του με 200 εκθέματα και πλέον περιλαμβάνει πάνω από 2000!

Φανέλες της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και των αντιπάλων της, εκθέματα από όλη την πορεία προς το θαύμα του 2004, μπάλες, δημοσιεύματα, κύπελλα, κασκόλ και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτή την προσπάθεια και ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας μας ξεναγεί, μέσα από δύο όμορφα βίντεο, στις δύο αίθουσες του μουσείου.

Η πρώτη είναι η αίθουσα «Hellas Champions Euro 2004», που είναι αφιερωμένη στους πρωταθλητές του 2004 και η δεύτερη είναι η αίθουσα «Αλκέτας Παναγούλιας». Μια αίθουσα, όπου βρίσκεται η ιστορία της φανέλας της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου εδώ και 50 χρόνια, από το 1970 έως και το 2020.

Μια αίθουσα που είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες διεθνείς μας που έχουν τιμήσει την γαλανόλευκη φανέλα με το Εθνόσημο και φυσικά στον εθνικό προπονητή, Αλκέτα Παναγούλια, που το 1980 μας οδήγησε στο Κύπελλο Εθνών της Ιταλίας και το 1994 στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Περιηγηθείτε στην αίθουσα «Hellas Champions Euro 2004»:Περιηγηθείτε στην αίθουσα «Αλκέτας Παναγούλιας»: