Με Γκέκα, Φορτούνη και Σαλπιγγίδη στην επίθεση θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδος στο φιλικό με την Αρμενία την Πέμπτη (31/5) σύμφωνα με όσα έδειξε ο Σάντος στην τελευταία προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Τις τελευταίες μέρες ο Φερνάντο Σάντος δοκίμαζε στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη (κορυφή), Νίνη (δεξιά) και Φορτούνη (αριστερά). Ωστόσο οι ενοχλήσεις του Νίνη στην ωμοπλάτη δεν επιτρέπουν στον νεαρό άσο να αγωνιστεί αύριο με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να βρίσκει τη λύση στο πρόσωπο του Φάνη Γκέκα.

Έτσι ο Σαλπιγγίδης θα περάσει στα δεξιά της επίθεσης με τον Γκέκα στην κορυφή και τον Φορτούνη αριστερά. Στο κέντρο οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης κρατάνε τις θέσεις τους, ενώ στην άμυνα απόντος του Τοροσίδη, θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας οι δύο Παπαδόπουλοι, δεξιά ο Παπασταθόπουλος κι αριστερά ο Χολέμπας. Έτσι μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική δεξιά πλευρά από αυτήν που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ο Σάντος στο EURO (Τοροσίδης-Νίνης) και στις θέσεις τους θα αγωνιστούν τουλάχιστον για το φιλικό με την Αρμενία οι Παπασταθόπουλος και Σαλπιγγίδης.