Η ιστορία της φανέλας του 1979, Ελλάδα - Σοβιετική Ένωση και η πρόκριση το 1980.

Όταν πριν από 12 χρόνια πήρα την πρώτη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας....δεν περίμενα ότι κάποτε θα υπάρχει στα Χανιά το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας

Ένα μουσείο που βρίσκεται από το Μάρτιο του 2018 στην πρώτη θέση του TripAdvisor στα Χανιά και είναι το τέταρτο σε όλη την Ελλάδα

Μετά από 40 χρόνια έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε σε όλους εσάς τις δύο φανέλες που έγραψαν ιστορία και οδήγησαν την Εθνική Ελλάδας για πρώτη φορά σε τελικά διοργάνωσης...στο κύπελλο Εθνών του 1980 στην Ιταλία,με προπονητή τον ΑΛΚΕΤΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ

Στις 12 Σεπτεμβρίου 1979 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

ΕΛΛΑΣ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1-0

Σκόρερ του αγώνα ο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ και έχουμε την τιμή να έχουμε την φανέλα που σκόραρε στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας.

Παρουσιάζουμε επίσης και την φανέλα της ΣΟΒΙΕΤΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ του 1979,όπως και το κάδρο με την ενδεκάδα του 1979 υπογεγραμμένο από τους 11 διεθνείςπου έγραψαν ιστορία.

Εμείς ως Γαλανόλευκος Φάρος συνεχίζουμε να συλλέγουμε και να μεγαλώνουμε το μουσείο της Εθνικής μας

Ήδη έχουμε ξεπεράσει τα 2000 εκθέματα και στην συλλογή του μουσείου βρίσκονται πάνω από 400 φανέλες ξένων Εθνικών ομάδων κάνοντας πράξη το RESPECT προς τους αντιπάλους.

Είμαστε περήφανοι που σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων φτιάξαμε το μεγαλύτερο μουσείο Εθνικών ομάδων στο κόσμο και θα μείνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ένα μουσείο που ανήκει σε όλους τους Έλληνες διεθνείς πού έγραψαν ιστορία με την γαλανόλευκη φανέλα με το Εθνόσημο και φυσικά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους που ακολουθούν την Εθνική μας σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, crowd, stadium and outdoor