Στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας βρέθηκε τη Δευτέρα (28/5) η Amstel «μαζί με χιλιάδες Έλληνες» όπου παρέδωσε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές την επίσημη φανέλα προετοιμασίας.

Έπειτα από πρωτοβουλία της Amstel χιλιάδες οπαδοί της Ελλάδας, ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας φωτογραφία του προφίλ τους και μπήκαν στις «πλάτες» των εμφανίσεων των διεθνών στηρίζοντας την προσπάθεια της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Κατά την παράδοση των εμφανίσεων, ο Δημήτρης Καρδασιλάρης, Marketing Manager της Amstel δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Amstel παραδίδει σήμερα στους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας τις επίσημες φανέλες προετοιμασίας που φέρουν πάνω τους χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων Φιλάθλων.

Ως υπερήφανος χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ευχόμαστε και εμείς, μαζί με όλους τους Έλληνες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων «πάνω» στις φανέλες των παικτών, να τους δώσει δύναμη και κουράγιο… γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Φύσσας, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε την Amstel για την πρωτότυπη ιδέα της και την πρωτοβουλία που ανέλαβε, έτσι ώστε να έρθει ο κόσμος κοντά στους παίκτες της Εθνικής ομάδας. Για τους ποδοσφαιριστές η αγάπη των Ελλήνων φιλάθλων είναι πολύ σημαντική.

Αυτή την αγάπη τη νιώθουν όπου κι αν βρίσκονται, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, και την ανταποδίδουν με την προσπάθειά τους μέσα στο γήπεδο και τις αθλητικές επιδόσεις τους.

Οι φανέλες που μας παραδόθηκαν σήμερα έχουν πάνω τους  τη μεγάλη καρδιά του Έλληνα. Του Έλληνα φίλαθλου και του Έλληνα ποδοσφαιριστή, οι οποίοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα γίνουν Όλοι μαζί ένα με την Εθνική!».