Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Euro 2012 και την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία που ανοίγει την αυλαία της ποδοσφαιρικής γιορτής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται στην τελική της ευθεία! Με την Εθνική μας ομάδα παρούσα σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση, η ανυπομονησία είναι μεγάλη και ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα ήταν αδύνατο να μην βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας.

Σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής, οι φίλαθλοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της AMSTEL, θα παλέψουν στην μάχη της κερκίδας για να «σπρώξουν» την ομάδα όλων των Ελλήνων σε νέες επιτυχίες. Με… εφόδια μία τεράστια σημαία 30x20 μέτρων, τρία τύμπανα, μία τρομπέτα και πάνω από όλα πολλή όρεξη για τραγούδι και φωνές υπέρ της ομάδας μας, ο Φάρος είναι έτοιμος να… λάμψει σε μία ακόμα ευρωπαϊκή χώρα με την ελπίδα το ταξίδι να έχει άρωμα Πορτογαλίας!

Από τις πλατείες της Βαρσοβίας και του Βροτσλαβ στις Fan Zones του Euro όπου η ποδοσφαιρική διοργάνωση μετατρέπεται σε πραγματική γιορτή για τα έθνη και μας θυμίζει πώς ο αθλητισμός πάνω από όλα είναι για να μας ενώνει, τα μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή μπλε απόχρωση στο πανευρωπαϊκό πάρτι. Μάλιστα, η AMSTEL θα κάνει δώρο σε κάθε φίλαθλο του Φάρου μία φανέλα στα χρώματα της Εθνικής για να γίνει όλη η Βαρσοβία μπλε και… συνεχίζουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο site, galanolefkosfaros.gr για μαθαίνετε όλα τα νεότερα για την πορεία της Εθνικής στο Euro αλλά και το ταξίδι του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο πλευρό της ομάδα μας. Θέματα, φωτογραφίες, βίντεο και άρθρα από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωτσέλη από την Πολωνία θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση. Ο πρόεδρος του Φάρου, Νίκκος Φλέκκας δίνει το σύνθημα λέγοντας πώς «θα είμαστε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο 12ος παίκτης της Εθνικής» και το μόνο που μένει πλέον είναι η… σέντρα! Φύγαμε!