Επτά άνθρωποι βραβεύτηκαν από τον Γαλανόλευκο Φάρο για την προσφορά τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου που έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες του ποδοσφαίρου, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και φυσικά όλο το ΔΣ του Γαλανόλευκου Φάρου.

 

Το μαγαζί γέμισε, τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν το εστιατόριο και ζήτησαν… επέκταση γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε αυτή την εκδήλωση, η οποία γίνεται εδώ και πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και βραβεύτηκαν επτά άνθρωποι. Ο λόγος για τους δικούς μας Βασίλη Μάστορα, Νίκο Κουλιανό, τον Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στυλιανό Αντωνίου, τη Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, τον παλαίμαχο του Αρη Γιάννη Βένο, τον παλαίμαχο του Ηρακλή Κώστα Αϊδινίου και τον παλαίμαχο του ΠΑΟΚ Γιώργο Τουρσουνίδη.

 

Ολοι ευχήθηκαν να πάει καλά η Εθνική μας ομάδα, ο πρόεδρος του συνδέσμου ζήτησε να υπάρξει βοήθεια από την ΕΠΟ και την Πολιτεία για να μπορέσει να δει και η υπόλοιπη Ελλάδα τα εκθέματα του Μουσείου που υπάρχει στα Χανιά. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τους παλαιότερους να θυμούνται ιστορίες από το διαφορετικό ποδόσφαιρο που παιζόταν ενώ κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας από τον πρόεδρο του Φάρου, όλο το ΔΣ τραγούδησε το «Ελλάς ολέ».