Συνέντευξη Νίκου Φλέκκα στο skygoal.grΣτο Skygoal.gr μίλησε ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, το πρόγραμμα του συνδέσμου και τις ελπίδες της Εθνικής μας.

 

Κατά την άποψη του, θαύμα είναι να περάσει η επίσημη αγαπημένη στην επόμενη φάση, αλλά και να μην γίνει αυτό, οι οπαδοί της Εθνικής μας θα κάνουν την Βραζιλία «μπλε». Έκανε συστασεις στους Έλληνες που θα βρεθούν την Βραζιλία ενώ μίλησε και για το κλίμα που υπάρχει την Εθνική ομάδα μετά από τα τελευταία γεγεονότα. 

Αναλυτικά

Τι ελπίδες έχει η Εθνική στο Μουντιάλ;

«Η Εθνική έχει δείξει όλα αυτά χρόνια, ότι έχει ψύχη και καρδιά και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Όλα τα παιδιά ειδικά από το 2004 και μετά έχουν προσφέρει και την ψυχή τους. Το θαύμα για εμάς είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Ο όμιλος φυσικά θα είναι δύσκολος, γιατί για παράδειγμα η Κολομβία είναι η 5η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά και εμείς είμαστε στην 10η, στην Παγκόσμια κατάταξη. Οι Κολομβιανοί θα είναι 30.000 στο γήπεδο, εμείς χίλιοι αλλά θα φωνάζουμε δυνατά. Αν καταφέρουμε να περάσουμε και πρώτοι, η Εθνική μας θα αγωνιστεί στο «Μαρακανά» τον ναό του ποδοσφαίρου, θα δώσουμε και εκεί δυνατά το παρών για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε»

Ο Γαλανόλευκος Φάρος είναι προετοιμασμένος για το ταξίδι;

«Εμείς πήγαμε και στις 12 Δεκεμβρίου στην Βραζιλία και μείναμε για κάποιες μέρες ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ήμαστε υπερήφανοι που το 85% των εγγεγραμμένων μελών μας θα παραστούν στα ματς της Εθνική μας. Έχουμε ήδη οργανώσει το ταξίδι, θα αναχωρήσουμε 10 Ιουνίου και θα επιστρέψουμε στις 27. Αναλυτικά το πρόγραμμα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Γαλανόλευκου Φάρου.

Το ταξίδι δεν είναι εύκολο, εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε στον κόσμο είναι να προσέχει, καθώς υπάρχουν και πολλοί Έλληνες του εξωτερικού που θα μεταβούν μόνοι στην Βραζιλία και τους ευχαριστούμε που εν μέσω κρίσης βοηθάνε. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα αν στο Ρίο ξεκινήσεις ένα πρωινό με τα ρούχα σου και τα πράγματα σου, θα επιστρέψεις το απόγευμα πίσω μόνο με το σορτς λόγω της εγκληματικότητας και της πείνας που υπάρχει.»

Με αφορμή το περιστατικό του Κατσουράνη και του Μανιάτη υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλετε να στείλετε;

«Ο Κατσουράνης με τον Μανιάτη, τα έχουν βρει. Ο Κύριος Σάντος τους μάζεψε σε ένα δωμάτιο και λύσανε τις διαφορές τους. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αγαπάνε την Εθνική μας το ίδιο, είναι μια οικογένεια. Εμείς στηρίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που φοράνε το εθνόσημο καθώς όπως είπα πριν έχουν προσφέρει τα πάντα.»Ενημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο