Και πάλι σε αναζήτηση προπονητή και... ηρεμίαςΜπορεί η Εθνική μας ομάδα να δίνει επίσημο αγώνα σε λιγότερο από ένα μήνα, για τα προκριματικά του Euro 2016, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει βρεθεί ούτε ποιος θα καθίσει στον γαλανόλευκο πάγκο, ούτε ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του Γιώργου Καραγκούνη... Κι όλα αυτά την ώρα που ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Δυστυχώς τα προβλήματα στην Εθνική μας ομάδα δεν λένε να κοπάσουν.

Η Εθνική που πορεύτηκε για 9 χρόνια με τον Ότο Ρεχάγκελ και 4 με τον Φερνάντο Σάντος, έχει αλλάξει σε λιγότερο από ένα χρόνο 3 προπονητές μαζί με τον υπηρεσιακό Τσάνα, και πλέον αναζητείται νέος!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν τα... έσπασε με τον Καραγκούνη, φεύγει για την πατρίδα του και πίσω μένει το χάος.

Μάλιστα, από τους ανθρώπους της ΕΠΟ πλέον μοιάζει να είναι επισφαλής ακόμα και η θέση του «Κάρα».

Για την ώρα όλα μοιάζουν μετέωρα, ενώ σε λίγες ημέρες η Εθνική θα αγωνιστεί σε δύο επίσημες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Euro 2016.

Η εικόνα που παρουσιάζουμε αυτή τη στιγμή δεν μπορεί ούτε για αστείο να θυμίσει εκείνη της ομάδας που διέπρεπε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί ο περιφερόμενος θίασος μπορεί να φέρει πλέον την γαλανόλευκη χαμηλότερα και από την 44η θέση του κόσμου στην οποία έχει περιέλθει...Ενημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο