Φλέκκας: «Ντροπιαστικά τα όσα έκαναν οι Βόσνιοι»Διαβάστε τι είπε μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας σχετικά με τα έκτροπα που δημιούργησαν οι Βόσνιοι στη Ζένιτσα και την επίθεση που δέχθηκαν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του «Φάρου» Νίκος Φλέκκας στο gazzetta.gr:

«Είναι ντροπιαστικά τα όσα έγιναν ειδικά με τον εθνικό ύμνο. Για μένα τα έκτροπα ξεκινούν πρώτα από τον εθνικό ύμνο. Είναι η πιο μεγάλη ντροπή. Είναι η 2η φορά που πάμε εκεί και από τις αποδοκιμασίες δεν ακούγεται ο ύμνος μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί για εκείνους δεν είναι το ματς Βοσνία - Ελλάδα, είναι αγώνας μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών».

«Είναι η στιγμή που έρχονται οι διεθνείς μας στην εξέδρα που είμαστε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και να μας ευχαριστήσουν. Εκείνοι την στιγμή οι security κινούνται προς το μέρος μας και αρχίσουν να μας χτυπάνε επειδή δεν ήθελαν να πανηγυρίσουμε. Δεν τους άρεσε. Χτύπησαν 4 άτομα περισσότερο από άλλα. Ο ένας ήταν περισσότερο τραυματισμένος αλλά ευτυχώς είναι καλά και εκείνος. Μετά ήρθε και η αστυνομία και ενώ οι Έλληνες διεθνείς άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται για όσα συνέβαιναν. Ήρθαν και τα ΜΑΤ που επίσης χτύπησαν κόσμο. Είπα αμέσως στα παιδιά να καθίσουν στις καρέκλες τους και να μην δώσουν έστω το παραμικρό δικαίωμα για να μας χτυπήσουν ξανά και τότε σταμάτησαν όλα. Όσο για τους Βόσνιους οπαδούς εκείνοι μας πετούσαν αντικείμενα». 
 
«Η Ομοσπονδία ξέρει το πως θα κινηθεί. Το πως θα λειτουργήσει. Για μένα είναι απίστευτη ντροπή το ότι δεν ακούγεται ξανά ο ύμνος. Είναι πιο μεγάλη ντροπή και προσβολή ακόμα και από το να χτυπάνε Έλληνες φιλάθλους και παίκτες». Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους «Έλληνες διεθνείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες διεθνείς που ήταν δίπλα μας και έδειξαν ότι είμαστε μία γροθιά για να πάμε τουλάχιστον στα μπαράζ. Επίσης και τους Βόσνιους αστυνομικούς που μας συνόδευσαν από το Βελιγράδι στην Ζένιτσα και ξανά πίσω».


Ενημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο