Σαλπιγγίδης και Γαλάκος στο μουσείο της ΕθνικήςΔύο σπουδαίες μορφές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρέθηκαν το πρωί στο μουσείο της Εθνικής ομάδας που λειτουργεί ο "Γαλανόλευκος Φάρος". Ο λόγος για τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Μάικ Γαλάκο, οι οποίοιαναμένεται το Σάββατο να είναι ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα στη γιορτή που πραγματοποιεί ο σύλλογοςστο "Πορτοκάλι".

Ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στο μουσείο μαζί με την οικογένειά του και δέχτηκε την αγάπη των υπευθύνων του συλλόγου "Γαλανόλευκος Φάρος" ενώ μεταξύ άλλων βραβεύτηκε για την πολυετή και σημαντική του παρουσία στην Εθνική ομάδα.

Να σημειωθεί κιόλας ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο "Σάλπι" επισκέπτεται το χώρο όπου βρίσκονται τα εκθέματα της Εθνικής, δείχνοντας ο ίδιος ευτυχής γι' αυτό το γεγονός.

Επίσης, στο μουσείο βρέθηκε και μια "θρυλική" μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλος από τον Μάικ Γαλάκο. Και αυτός έδειξε πολύ χαρούμενος που έδωσε το παρών στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και για το γεγονός ότι ο σύλλογος σκοπεύει να τον τιμήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει. 

 ΠΗΓΗ: ATHLITIKO.GRΕνημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο