Η ατυχία του Κυριάκου δεν έχει όρια…Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σύχγρονου ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που στα 20 του χρόνια εκπροσωπούσε την Εθνική μας με τον καλύτερο τρόπο στα γήπεδα της Πολωνίας στο Euro 2012, πλέον ταλαιπωρείται από τραυματισμούς που δε λένε να τον αφήσουν. Και τώρα που έμοιαζε να μπαίνει σε μία σειρά ξανά, ήρθε ένα νέο πρόβλημα να τον αναγκάσει να επανεμφανιστεί στα γήπεδα με την έναρξη του 2015…

Πρώτα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, που τον άφησε εκτός δράσης για παραπάνο από έναν χρόνο και έπειτα ακολούθησαν διάφορα προβλήματα τραυματισμών με πιο πρόσφατο αυτό του φετινού Νοεμβρίου, μόλις ο 22χρονος πλέον άσος της Λεβερκούζεν είχε κερδίσει και πάλι θέση βασικού και μάλιστα είχε βρει και δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της Σάλκε, με την οποία μάλιστα έχοντας ως συμπαίκτη τον Άγγελο Χαριστέα έφτασε έως και τα προημιτελικά του Champions League το 2011, βρίσκεται πλέον στο Λεβερκούζεν για λογαριασμό της Μπάγιερ και αναζητά τον χαμένο του εαυτό, που οι απανωτοί τραυμτισμοί του έχουνε στερήσει.

Άλλωστε στα μάτια του, η Εθνική βρίσκει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ ανάγκη θα είχε τώρα που κάνει το νέο της ξεκίνημα και αναζητά τρόπους να ορθοποδήσει. Ας ελπίσουμε με το νέο έτος ο Κυριάκος να επιστρέψει γερός και σιδερένιος και να μην ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργίου. Τα χρόνια άλλωστε δεν πέρασαν για αυτόν, και έχει όλο το μέλλον μπροστά του τόσο για τους συλλόγους του, όσο φυσικά και για την Εθνική μας ομάδα με την οποία είχε ήδη προλάβει να δείξει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο ηγέτη.Ενημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο