Η πιο μεγάλη μουντιαλική ώρα της Ελλάδας!Την ευκαιρία να πετύχει κάτι ανεπανάληπτο τόσο στην ιστορία της ίδιας της Εθνικής, όσο και στην παγκόσμια ιστορία των Μουντιάλ, έχει η «γαλανόλευκη» στο παιχνίδι της Φορταλέζα. Παρόντες οι Έλληνες φίλαθλοι στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού που… βιάζονται και ελπίζουν ήδη για το ταξίδι στο Ρεσίφε και την διασταύρωση με Κόστα Ρίκα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΕΛΗΣ

Αν έχει να συμβεί σχεδόν μισό αιώνα, μία ομάδα να προκριθεί από όμιλο του Μουντιάλ έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ, το να περάσει και να έχει εκτός από ένα γκολ ενεργητικό, συνολικά τα τέρματα στο 1-3, θα είναι κάτι ανεπανάληπτο στα χρονικά! Κι αυτό μπορεί να συμβεί αν η Ελλάδα νικήσει έστω με 1-0 τους Αφρικανούς της Ακτής και παράλληλα η Κολομβία δεν χάσει από την Ιαπωνία.

Ωστόσο, το μεγάλο επίτευγμα της Εθνικής θα είναι – αν τα καταφέρει – πάνω από όλα η δική της πρόκριση για πρώτη φορά σε ιστορία 84 χρόνων Παγκοσμίων Κυπέλλων. Η πρώτη φορά που η ελληνική ομάδα, μετά τις συμμετοχές στα Μουντιάλ του 1994 και του 2010 θα περνάει στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

Ενενήντα μόλις λεπτά απέχει η Εθνική από αυτή την ιστορική πρόκληση και δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η νίκη κόντρα στην Ακτή πρέπει να έρθει, και αν η συγκυρία δεν μας ευνοήσει στο άλλο παιχνίδι, χαλάλι… Όμως εμείς πρέπει να παλέψουμε για αυτή τη νίκη, σα να ξέραμε πως η Ιαπωνία δεν τα κατάφερε με τους Κολομβιανούς. Αυτή θα πρέπει να είναι η νοοτροπία. Να παλεύουμε για τη νίκη σα να μας δίνει αυτόματα την πρόκριση.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο δεν είναι Αργεντινή – την οποία έπρεπε να νικήσουμε για παράδειγμα το 2010 για να προκριθούμε στους «16». Η ευκαιρία είναι μεγάλη και η Εθνική πρέπει να κάνει την υπέρβαση, να υποτάξει την κορυφαία ομάδα της Αφρικής και να αποδείξει σε όλους τους επικριτές της ότι για μία ακόμα φορά το ένστικτο της επιβίωσης την οδηγεί σε νέες επιτυχίες.

Φυσικά, στο πλευρό της η ομάδα θα έχει και τους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα φτιάξουν και πάλι όπως στο ΜπέλοΟριζόντε και πολύ περισσότερο στο Νατάλ, μια γαλανόλευκη κερκίδα με σκοπό να δώσουν ώθησηστους διεθνείς μας ώστε να διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα την πρόκριση. Είτε περάσουμε είτε όχι, αν η Εθνική τα δώσει όλα στον αγώνα με την ομάδα του Ντρογκμπά, τότε θα κερδίσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων. Στο παιχνίδι με την Ιαπωνία έκανε την αρχή, στη Φορταλέζα πρέπει να δώσει τη συνέχεια…

skygoal.grΕνημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο