Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί με 14…Η Ελλάδα διατηρεί ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ σκοράροντας μέχρι και μόλις ένα γκολ, την ώρα που ήδη Ισπανία και Αγγλία είναι εκτός με δύο ήττες. Οι μόλις 14 παίκτες που έχει εμπιστευθεί ο Σάντος στις τρεις ώρες που έχει αγωνιστεί η Εθνική στο Μουντιάλ έφεραν την ομάδα να διεκδικεί την πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή και τώρα ο Πορτογάλος θα κληθεί να βρει ποιοι παίκτες θα είναι εκείνοι από τους υπόλοιπους εννιά οι οποίοι θα συνεισφέρουν στο τελικό τράβηγμα του κουπιού, μια και το ντεπόζιτο των αποθεμάτων δύναμης μοιάζει να αδειάζει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΕΛΗΣ

Με νύχια και με δόντια η ελληνική ομάδα αφού αναγκάστηκε να αγωνιστεί σχεδόν μία ολόκληρη ώρα με δέκα παίκτες, κατάφερε να κρατήσει τη λευκή ισοπαλία που έπειτα από τους συνδυασμούς των άλλων αποτελεσμάτων τις δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Αρκεί η Ελλάδα να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού, και η Ιαπωνία να μην κερδίσει την Κολομβία.Ωστόσο, για τους Έλληνες διεθνείς μία πιθανολογούμενη νίκη κόντρα στους Αφρικανούς μόνο εύκολη δεν είναι, ειδικά όταν υπάρχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα (στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια – φιλικά και επίσημα- η Εθνική δεν έχει βρει δίχτυα…) ενώ παράλληλα οι διεθνείς δείχνουν ιδιαίτερα κουρασμένοι.

Στο παιχνίδι του Νατάλ, η Ελλάδα έπαιξε με πάθος και θέληση μεγαλύτερη από το πρώτο παιχνίδι με την Κολομβία και δικαιώθηκε σε έναν βαθμό. Δεδομένης της ανόητης αποβολής του αρχηγού Κατσουράνη, από το 38’ η Εθνική δεινοπάθησε για να μην δεχτεί τέρμα την ώρα που στις δικές τις προσπάθειες ήταν είτε φλύαρη είτε άστοχη. Ο Σάντος κατάφερε να σουλουπώσει κάποιες από τις ατέλειες του πρώτου αγώνα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, και με την υπερπροσπάθεια των διεθνών το αποτέλεσμα έμεινε ως το τέλος.

Θα ήταν άλλωστε κρίμα για αυτή την Εθνική με την τόσο αξιόλογη παρουσία στα προκριματικά, να μείνει εκτός συνέχειας πριν καν δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο. Μπροστά τους, μετά τον αγώνα με την Ιαπωνία οι διεθνείς έχουν σχεδόν πέντε 24ωρα να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες και να συγκεντρωθούν στο στόχο: έμεινε πια ένα παιχνίδι. Μία νίκη πιθανώς να μας οδηγήσει στην επόμενη φάση και να γράψουμε ιστορία. Οι Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν πάλι στο πλευρό της Εθνικής δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα το έχουν ανάγκη. Κόντρα στην Ιαπωνία η ελληνική ομάδα έδειξε πως θα το παλέψει μέχρι τελικής πτώσης. Μακάρι να δικαιωθεί…

πηγη: skygoal.grΕνημερώστε ένα φίλο σας:


τελευταία άρθρα

Νίκος Φλέκκας6974331691

Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Βοσνία - Ελλάδα

Κύπρος
4-8 Οκτωβρίου 2017
5 ημέρες / 4 νύχτες


 

 

Gre-365.com Τo νεο site της Εθνικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DigitalCrete.gr
Google AJAX Search API Sample
Loading...
Φωτογραφίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017
Βίντεο